MarcoFurioCamilo
Madmaxista
- Desde
- 17 Oct 2013
- Mensajes
- 6.010
- Reputación
- 8.655
... el lago Karachay, el lugar más contaminado del planeta.
No seais vagos, y mirad el vídeo que son solamente seis minutos y medio:
LUGARES CONTAMINADOS - LAGO KARACHAY - YouTube
Los que se autoerigen como ecologistas en sus discursos, han demostrar ser los más antiecologistas de la hisotria de la humanidad en la práctica. Poco a poco.
- Empezó en 1948. Mayak Productions, empresa soviética dedicada a la industria del plutonio, y que ocupaba gran parte de la región rusa de Chelyabinsk.
- A partir de ahí, Mayak se pasó casi 25 años utilizando el Karachay para deshacerse de los residuos radiactivos.
- Si la radiación saludable es de 0,25 roentgens por año, (ATENCIÓN) en la zona circundante a Karachay era de 5 roentgens por hora.
- 28.000 personas estaban gravemente contaminadas por la radiación. Digo "gravemente" por que fueron las que enfermaron e intuyeron que algo pasaba, pues el número de personas afectadas era de 100.000 Como referencia:
... la leucemia se incrementó un 40%.
... el cáncer se incrementó un 20%.
... la malformación de bebés aumentó un 25%.
... y el 50% de la población, la mitad, vamos, era estéril.
- Los médicos tenían prohibido hablar sobre enfermedad por radiación. De hecho, estaban vigilados por la KGB. Se limitaban a contar milongas autoimpuestas, como que se trataba de "síndrome asteno-vegetativo".
- Según los expertos, las consecuencias del lago Karachay (aún lleno de cesio y estroncio) tardarán siglos y siglos en solucionarse. Quien conozca los desastres ecológicos relacionados con la radiactividad, sabe que la gravedad es que sus efectos son, a efectos prácticos, irreversibles.
- En 1957, hubo un problema rellenito, ocultado por las autoridades soviéticas. Mayak congelaba los residuos radiactivos antes de verterlos en el lago. Uno de los tanques encargados del enfriamiento, estalló. Produjo un efecto en cadena, que provocó que el resto de tanques de enfriamiento estallaron. Atención...
... 23.000 kilómetros cuadrados (EL EQUIVALENTE A LA ACTUAL COMUNIDAD VALENCIANA) fueron contaminados.
.... 270.000 personas fueron afectadas.
... se evacuaron a 10.000 de ellas, sin explicarles el porqué.
- ¿Ha acabado lo peor? ¡No! En 1967, el lago Karachay tuvo un verano más cálido de lo normal, bajaron los niveles de agua, como es obvio, y fue cuando los sedimentos radiactivos salieron a la superificie. ¡180.000 personas fueron afectadas, las mismas que en 1957 sufrieron las consecuencias de la explosión! ---> ¿Qué hiceron los soviéticos? ----> Verter hormigón a saco en el lago, para enterrar los sedimentos bajo tierra.
- Hasta 1987, no se detuvo el funcionamiento de Mayak.
- Hasta 1991, hasta la mismísima disolución de la URSS, no se supo nada, nada, nada sobre el desastre ecológico de Karachay y sus consecuencias.
----------
Réplicas de los comunistas que justificarían lo de Karachay.
- Crítica: ¡Insentato burgués! ¿Qué me dices de Fukushima? ¿Eh? Anda, anda, ¡el capitalismo también tiene desastres nucleares con consecuencias nefastas!
- Réplica: EL "PRINCIPIO SPIDERMAN". Antes de morir, Peter Parker oyó de parte de su tío: Un gran poder exige una gran responsabilidad. Antes de convertirse en Spiderman, Parker entendió esta frase, y por ello utilizó sus poderes sobrenaturales con responsabilidad. Analogía: Algo tan peliagudo como una fábrica de plutonio requiere de una responsabilidad enorme, requerida por técnicos muy preparados que sean responsables hasta de lo que hacen en cada minuto. El Partido Comunista era una panda de ineptos, de cazurros incapaces de predecir que un lago de apenas tres metros de profundidad puede mermar su profundidad a la mitad si surge un verano caluroso. DIFERENCIAS: En el caso de Fukushima, se trata de un terremoto, de algo impredecible, nada relacionado con la incompetividad de la gente; en el caso de Mayak Productions se trató de una negligencia.
- Crítica: Te doy la razón. Pero, ¿es que no hay negligencias en el mundo capitalista? Mira, ¡El Prestige! ¡O el accidente del metro de Valencia!
- Réplica: Sí, lo del Prestige o el metro de Valencia fueron una negligencias que tuvieron que ser castigadas. Pero como vivimos en un país de pandereta y donde la corrupción es la norma, se paso por alto. LA GRAN DIFERENCIA: Todos los medios se hicieron eco del accidente del metro de Valencia, a los pocos minutos de producirse. Aunque los causantes indirectos quedaron impunes, aún así, la gente tuvo información verídica de lo que realmente pasó. POR FAVOR: Imagináos que en España sólo tuviéramos Antena3 y El Mundo como medios de comunicación (internet, ni tocarlo), y que no dijesen nada del Prestige, ni del accidente del metro de Valencia; que las decenas de personas que murieron quedasen en una anécdota que solamente conociese el PP.
La crítica a los comunistas es que se juntaron el hambre con las ganas de comer. La frialdad de dejar la vida de cientos de miles de personas en manos de unos cazurros, y encima la frialdad de (1) mentirles sobre las enfermedades que iban apareciendo y (2) no decir ni pío al resto del país.
------------------------
¿Qué dice la Candidatura d'Unitat Popular sobre medioambiente y territorialidad?
Propostes de la CUP en l'àmbit de medi ambient i territori:
Per a la Candidatura d'Unitat Popular, Medi Ambient i, molt especialment, la defensa del Territori passen a ser uns dels eixos principals de la campanya per les eleccions municipals del proper maig.
Una de les propostes mediambientals més potents que proposem és el caminar cap el residu zero, fent pedagogia en el consum responsable i de proximitat, donant a conèixer les dificultats de reciclar certs materials i el dramatisme que suposa la creixent acumulació d'envasos a la qual ens empeny el consumisme, principal motor del sistema capitalista. La CUP defensa la implantació d'un sistema de recollida Porta a Porta a tots els barris de la Vila, que permet un millor aprofitament dels residus generats i pagar un cànon de recollida més baix a la Mancomunitat. Així com una taxa d'escombraries progressiva, bonificant a les persones que més i millor reciclin, mostrant així la sensibilitat mediambiental.
Pel que fa a l'apartat de la gestió de l'aigua, la CUP vetllarà perquè segueixi sent de titularitat 100 % municipal, i que hi hagi una fiscalitat progressiva, donat que l'aigua és un bé escàs, qui més en gasta, més haurà de pagar. Proposant un cànon simbòlic per aquelles persones que realment tenen una despesa minsa d'aigua a les seves llars. Cal que entre tots i totes ens creiem que el futur passa per construir una nova cultura de l'aigua, on els tras*vasaments ni es plantegin perquè, simplement, siguin innecessaris.
La Candidatura d'Unitat Popular proposa una tras*ició energètica per Vilafranca. Un cop expressada la nostra voluntat de dependre el mínim de l'electricitat provinent de les centrals nuclears, i ser partidaris del seu tancament en el termini més curt possible, proposem una vila autosuficient energèticament, que a la llarga sigui capaç de generar aquella energia que necessitem i que aquesta provingui de fonts d'energia renovables. És per això que també cal fer un esforç pedagògic, dirigit cap a la promoció de l'estalvi energètic i que en les reformes de les cases i en les noves construccions hi primin criteris d'eficiència energètica.
També cal seguir treballant per millorar la qualitat ambiental, i minimitzar la contaminació en les seves diverses vessants: atmosfèrica, acústica i lumínica. Ja que són cabdals si és cert que volem una Vila que vetlli per la salut del seu veïnat.
Un aspecte nou que incorpora la CUP, en la defensa del territori i del medi ambient, és que treballarem per una nova cultura dels hàbits alimentaris, apostant per la sobirania alimentària: el consum de productes locals i de proximitat, ecològics, produïts amb criteris de responsabilitat ambiental i de respecte als i les treballadores, defensant el model cooperativista de producció, i evitant els canals de distribució de llargues distàncies, podent estalviar en tras*port i en consum de combustibles fòssils. Tot això lligat a la creació d'un banc de terres de gestió municipal per poder vetllar per la continuïtat de l'entorn agrícola que tenim, així com la recuperació de varietats agrícoles autòctones, moltes de les quals es troben en perill de desaparició, potenciant una biodiversitat que permeti la reincorporació de la gent que vol treballar el camp i que es dignifiqui de nou aquest treball agrícola.
Una de les propostes més visibles de la CUP en la darrera legislatura ha estat la proposta de creació d'una xarxa d'horts urbans. Properament entrarà en funcionament el primer espai d'horta urbana, però nosaltres no ens volem quedar en l'anècdota sinó que la xarxa segueixi creixent i pugui donar resposta a la necessitat de molts i moltes vilafranquines, si volem avançar en la ja esmentada sobirania alimentària. Un projecte amb una forta base social, la qual no s'ha de desvirtuar, sinó que l'horta urbana ha de donar resposta a aquelles persones amb més necessitat en aquest moment de crisi sistèmica del capitalisme que estem travessant: aturats de llarga durada, persones dependents, persones amb risc d'exclusió social.
Per altra banda, no ens cansarem de denunciar les múltiples destrosses que estem patint en el nostre entorn i ens erigim com la principal força, i en molts casos l’única, que es posa al capdavant en la defensa del Territori. Així doncs, rebutgem la construcció de la C-15, el desdoblament de la N-340, el pas de l'AVE per la vila, base de muntatge, la proposta de projecte d'una nova línia ferroviària de mercaderies d'ample internacional, etc, ja que, entre d’altres impactes, fan perillar els dos darrers pulmons verds que ens queden a la vila: La Serreta i la muntanya de Sant Pau i Sant Jaume, espais d'especial protecció que deixen de ser-ho quan els interessos del Capital passen per damunt dels de la població.
També es fa l'aposta per un manteniment i condicionament dels camins rurals que ens envolten i que aquests esdevinguin una veritable xarxa de camins per a circular-hi en bicicleta i a peu de manera segura i saludable.
Si mantenim el nostre entorn vitivinícola, si defensem el territori, la biodiversitat, i treballem contra la contaminació atmosfèrica és perquè creiem que cal deixar aquesta Vegueria tal i com l'hem conegut i ens agradaria que continués així o millor per a la gent que vingui al darrere nostre, per a que les noves generacions puguin gaudir de l'entorn patrimonial únic del qual disposem.
¡MENTIRAS, MILONGAS, PATRAÑAS! Dejar el rio Llobregat o la Albufera de Valencia en manos de Quim Arrufat, Eudald alopécico o Imma Milan supondría exponerse a una catástrofe similar a la de Karachay. Lo que ellos llaman "nacionalización de los medios de producción" significa dejar los medios de producción en manos de unos zoquetes que saben menos de medio ambiente que Belén Esteban de filosofía griega.
¿He de confiar en que la guapísima Imma Milan se haga cargo de la Albufera valenciana? ¿No tengo que temer que El Palmar se convierta en una comarca con un 40% de leucemia, un 20% de cáncer, un 25% de fetos malformados y un 50% de esterilidad crónica?
¿Debo confiarle a Imma Milan la "gestión popular" de la Albufera?
PD: Me extraña que lo más escandaloso de la URSS fue Chernóbil, cuando en realidad lo fue Karachay. Y por favor, no os perdáis la desecación del Mar de Aral o la toxicidad de la ciudad de Dzerzhinsk, con una esperanza media de vida de 42 años. Ahí lo dejo...
No seais vagos, y mirad el vídeo que son solamente seis minutos y medio:
LUGARES CONTAMINADOS - LAGO KARACHAY - YouTube
Los que se autoerigen como ecologistas en sus discursos, han demostrar ser los más antiecologistas de la hisotria de la humanidad en la práctica. Poco a poco.
- Empezó en 1948. Mayak Productions, empresa soviética dedicada a la industria del plutonio, y que ocupaba gran parte de la región rusa de Chelyabinsk.
- A partir de ahí, Mayak se pasó casi 25 años utilizando el Karachay para deshacerse de los residuos radiactivos.
- Si la radiación saludable es de 0,25 roentgens por año, (ATENCIÓN) en la zona circundante a Karachay era de 5 roentgens por hora.
- 28.000 personas estaban gravemente contaminadas por la radiación. Digo "gravemente" por que fueron las que enfermaron e intuyeron que algo pasaba, pues el número de personas afectadas era de 100.000 Como referencia:
... la leucemia se incrementó un 40%.
... el cáncer se incrementó un 20%.
... la malformación de bebés aumentó un 25%.
... y el 50% de la población, la mitad, vamos, era estéril.
- Los médicos tenían prohibido hablar sobre enfermedad por radiación. De hecho, estaban vigilados por la KGB. Se limitaban a contar milongas autoimpuestas, como que se trataba de "síndrome asteno-vegetativo".
- Según los expertos, las consecuencias del lago Karachay (aún lleno de cesio y estroncio) tardarán siglos y siglos en solucionarse. Quien conozca los desastres ecológicos relacionados con la radiactividad, sabe que la gravedad es que sus efectos son, a efectos prácticos, irreversibles.
- En 1957, hubo un problema rellenito, ocultado por las autoridades soviéticas. Mayak congelaba los residuos radiactivos antes de verterlos en el lago. Uno de los tanques encargados del enfriamiento, estalló. Produjo un efecto en cadena, que provocó que el resto de tanques de enfriamiento estallaron. Atención...
... 23.000 kilómetros cuadrados (EL EQUIVALENTE A LA ACTUAL COMUNIDAD VALENCIANA) fueron contaminados.
.... 270.000 personas fueron afectadas.
... se evacuaron a 10.000 de ellas, sin explicarles el porqué.
Imagináos una región (1) del tamaño de la Comunidad Valenciana, que (2) hubiese recibido una explosión radiactiva superior a la de Chernóbil.
- ¿Ha acabado lo peor? ¡No! En 1967, el lago Karachay tuvo un verano más cálido de lo normal, bajaron los niveles de agua, como es obvio, y fue cuando los sedimentos radiactivos salieron a la superificie. ¡180.000 personas fueron afectadas, las mismas que en 1957 sufrieron las consecuencias de la explosión! ---> ¿Qué hiceron los soviéticos? ----> Verter hormigón a saco en el lago, para enterrar los sedimentos bajo tierra.
- Hasta 1987, no se detuvo el funcionamiento de Mayak.
- Hasta 1991, hasta la mismísima disolución de la URSS, no se supo nada, nada, nada sobre el desastre ecológico de Karachay y sus consecuencias.
----------
Réplicas de los comunistas que justificarían lo de Karachay.
- Crítica: ¡Insentato burgués! ¿Qué me dices de Fukushima? ¿Eh? Anda, anda, ¡el capitalismo también tiene desastres nucleares con consecuencias nefastas!
- Réplica: EL "PRINCIPIO SPIDERMAN". Antes de morir, Peter Parker oyó de parte de su tío: Un gran poder exige una gran responsabilidad. Antes de convertirse en Spiderman, Parker entendió esta frase, y por ello utilizó sus poderes sobrenaturales con responsabilidad. Analogía: Algo tan peliagudo como una fábrica de plutonio requiere de una responsabilidad enorme, requerida por técnicos muy preparados que sean responsables hasta de lo que hacen en cada minuto. El Partido Comunista era una panda de ineptos, de cazurros incapaces de predecir que un lago de apenas tres metros de profundidad puede mermar su profundidad a la mitad si surge un verano caluroso. DIFERENCIAS: En el caso de Fukushima, se trata de un terremoto, de algo impredecible, nada relacionado con la incompetividad de la gente; en el caso de Mayak Productions se trató de una negligencia.
- Crítica: Te doy la razón. Pero, ¿es que no hay negligencias en el mundo capitalista? Mira, ¡El Prestige! ¡O el accidente del metro de Valencia!
- Réplica: Sí, lo del Prestige o el metro de Valencia fueron una negligencias que tuvieron que ser castigadas. Pero como vivimos en un país de pandereta y donde la corrupción es la norma, se paso por alto. LA GRAN DIFERENCIA: Todos los medios se hicieron eco del accidente del metro de Valencia, a los pocos minutos de producirse. Aunque los causantes indirectos quedaron impunes, aún así, la gente tuvo información verídica de lo que realmente pasó. POR FAVOR: Imagináos que en España sólo tuviéramos Antena3 y El Mundo como medios de comunicación (internet, ni tocarlo), y que no dijesen nada del Prestige, ni del accidente del metro de Valencia; que las decenas de personas que murieron quedasen en una anécdota que solamente conociese el PP.
La crítica a los comunistas es que se juntaron el hambre con las ganas de comer. La frialdad de dejar la vida de cientos de miles de personas en manos de unos cazurros, y encima la frialdad de (1) mentirles sobre las enfermedades que iban apareciendo y (2) no decir ni pío al resto del país.
------------------------
¿Qué dice la Candidatura d'Unitat Popular sobre medioambiente y territorialidad?
Propostes de la CUP en l'àmbit de medi ambient i territori:
Per a la Candidatura d'Unitat Popular, Medi Ambient i, molt especialment, la defensa del Territori passen a ser uns dels eixos principals de la campanya per les eleccions municipals del proper maig.
Una de les propostes mediambientals més potents que proposem és el caminar cap el residu zero, fent pedagogia en el consum responsable i de proximitat, donant a conèixer les dificultats de reciclar certs materials i el dramatisme que suposa la creixent acumulació d'envasos a la qual ens empeny el consumisme, principal motor del sistema capitalista. La CUP defensa la implantació d'un sistema de recollida Porta a Porta a tots els barris de la Vila, que permet un millor aprofitament dels residus generats i pagar un cànon de recollida més baix a la Mancomunitat. Així com una taxa d'escombraries progressiva, bonificant a les persones que més i millor reciclin, mostrant així la sensibilitat mediambiental.
Pel que fa a l'apartat de la gestió de l'aigua, la CUP vetllarà perquè segueixi sent de titularitat 100 % municipal, i que hi hagi una fiscalitat progressiva, donat que l'aigua és un bé escàs, qui més en gasta, més haurà de pagar. Proposant un cànon simbòlic per aquelles persones que realment tenen una despesa minsa d'aigua a les seves llars. Cal que entre tots i totes ens creiem que el futur passa per construir una nova cultura de l'aigua, on els tras*vasaments ni es plantegin perquè, simplement, siguin innecessaris.
La Candidatura d'Unitat Popular proposa una tras*ició energètica per Vilafranca. Un cop expressada la nostra voluntat de dependre el mínim de l'electricitat provinent de les centrals nuclears, i ser partidaris del seu tancament en el termini més curt possible, proposem una vila autosuficient energèticament, que a la llarga sigui capaç de generar aquella energia que necessitem i que aquesta provingui de fonts d'energia renovables. És per això que també cal fer un esforç pedagògic, dirigit cap a la promoció de l'estalvi energètic i que en les reformes de les cases i en les noves construccions hi primin criteris d'eficiència energètica.
També cal seguir treballant per millorar la qualitat ambiental, i minimitzar la contaminació en les seves diverses vessants: atmosfèrica, acústica i lumínica. Ja que són cabdals si és cert que volem una Vila que vetlli per la salut del seu veïnat.
Un aspecte nou que incorpora la CUP, en la defensa del territori i del medi ambient, és que treballarem per una nova cultura dels hàbits alimentaris, apostant per la sobirania alimentària: el consum de productes locals i de proximitat, ecològics, produïts amb criteris de responsabilitat ambiental i de respecte als i les treballadores, defensant el model cooperativista de producció, i evitant els canals de distribució de llargues distàncies, podent estalviar en tras*port i en consum de combustibles fòssils. Tot això lligat a la creació d'un banc de terres de gestió municipal per poder vetllar per la continuïtat de l'entorn agrícola que tenim, així com la recuperació de varietats agrícoles autòctones, moltes de les quals es troben en perill de desaparició, potenciant una biodiversitat que permeti la reincorporació de la gent que vol treballar el camp i que es dignifiqui de nou aquest treball agrícola.
Una de les propostes més visibles de la CUP en la darrera legislatura ha estat la proposta de creació d'una xarxa d'horts urbans. Properament entrarà en funcionament el primer espai d'horta urbana, però nosaltres no ens volem quedar en l'anècdota sinó que la xarxa segueixi creixent i pugui donar resposta a la necessitat de molts i moltes vilafranquines, si volem avançar en la ja esmentada sobirania alimentària. Un projecte amb una forta base social, la qual no s'ha de desvirtuar, sinó que l'horta urbana ha de donar resposta a aquelles persones amb més necessitat en aquest moment de crisi sistèmica del capitalisme que estem travessant: aturats de llarga durada, persones dependents, persones amb risc d'exclusió social.
Per altra banda, no ens cansarem de denunciar les múltiples destrosses que estem patint en el nostre entorn i ens erigim com la principal força, i en molts casos l’única, que es posa al capdavant en la defensa del Territori. Així doncs, rebutgem la construcció de la C-15, el desdoblament de la N-340, el pas de l'AVE per la vila, base de muntatge, la proposta de projecte d'una nova línia ferroviària de mercaderies d'ample internacional, etc, ja que, entre d’altres impactes, fan perillar els dos darrers pulmons verds que ens queden a la vila: La Serreta i la muntanya de Sant Pau i Sant Jaume, espais d'especial protecció que deixen de ser-ho quan els interessos del Capital passen per damunt dels de la població.
També es fa l'aposta per un manteniment i condicionament dels camins rurals que ens envolten i que aquests esdevinguin una veritable xarxa de camins per a circular-hi en bicicleta i a peu de manera segura i saludable.
Si mantenim el nostre entorn vitivinícola, si defensem el territori, la biodiversitat, i treballem contra la contaminació atmosfèrica és perquè creiem que cal deixar aquesta Vegueria tal i com l'hem conegut i ens agradaria que continués així o millor per a la gent que vingui al darrere nostre, per a que les noves generacions puguin gaudir de l'entorn patrimonial únic del qual disposem.
¡MENTIRAS, MILONGAS, PATRAÑAS! Dejar el rio Llobregat o la Albufera de Valencia en manos de Quim Arrufat, Eudald alopécico o Imma Milan supondría exponerse a una catástrofe similar a la de Karachay. Lo que ellos llaman "nacionalización de los medios de producción" significa dejar los medios de producción en manos de unos zoquetes que saben menos de medio ambiente que Belén Esteban de filosofía griega.
¿He de confiar en que la guapísima Imma Milan se haga cargo de la Albufera valenciana? ¿No tengo que temer que El Palmar se convierta en una comarca con un 40% de leucemia, un 20% de cáncer, un 25% de fetos malformados y un 50% de esterilidad crónica?
¿Debo confiarle a Imma Milan la "gestión popular" de la Albufera?
PD: Me extraña que lo más escandaloso de la URSS fue Chernóbil, cuando en realidad lo fue Karachay. Y por favor, no os perdáis la desecación del Mar de Aral o la toxicidad de la ciudad de Dzerzhinsk, con una esperanza media de vida de 42 años. Ahí lo dejo...